• Din kundvagn är just nu tom.

Kassa

Kunduppgifter

Ange ditt personnummer nedan så hämtas dina adressuppgifter. Vill du spara dina uppgifter så klicka i rutan skapa profil.

Leveranstid

Leveranstiden för standardfrakt är vanligtvis 3-5 arbetsdagar inom Sverige. Behöver man sin order snabbare än så har man oftast möjlighet att välja till Expressfrakt för endast 59kr. Lägger du din order en vardag innan 12.00 så har du din order redan nästa vardag. Expressfrakt gäller endast inom Sverige. 

Fri standardfrakt inom Sverige

Vi bjuder alltid på standardfrakt inom Sverige även vid lägre ordervärden.  Vi har alltid två veckors öppet köp och bytesätt i fyra veckor. Vi kan ofta erbjuda förlängd bytesrätt om man kontaktar kundtjänst i samband med att man lägger sin order. 

Retur

Vi har öppet köp i två veckor från köpedatum. Önskar du göra en retur så går det bra inom denna tidsram. Vi har bytesrätt i fyra veckor. För att läsa mer om byten och returer klicka HÄR.

Generella köpvillkor och orderhantering

När vi mottagit din order skickar vi en orderbekräftelse till din mail. Har du inte angett en mailadress skickas ingen orderbekräftelse utan du får den istället tillsammans med dina varor. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och för tryckfel gällande pris. 

 

Ej uthämtat paket

Försändelser som ej hämtas ut debiteras våra omkostnader för retur och makulering av faktura efter förfallodatum. För att slippa dessa avgifter kontakta vår kundtjänst och meddela att ångrat köp inom två veckor från köpedatum!

 

Behandling av personuppgifter!

Vi värnar om din personliga integritet när du handlar varor av oss. 
Vi behandlar alla uppgifter med högsta försiktighet och följer den nya dataskyddsförordningen GDPR. I vår Integritetspolicy kan du bland annat läsa om vilka personuppgifter som vi sparar, i vilket syfte dessa uppgifter sparas och hur länge. I denna policy står det även hur du gör för att rätta eller ta bort uppgifter som sparats i samband med köp i vår butik. Du hittar vår integritetspolicy HÄR

Kreditgräns

Vid fakturering är kreditgränsen satt till 3000kr. Vi kan i vissa fall godkänna högre kreditgräns. Sedvanlig kreditprövning görs alltid.

Betalsätt - Kort

Du kan välja att betala dina Pandorasmycken med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Betalningen hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera säker betalning.

Betalsätt - Faktura

Du kan välja att betala mot faktura med 14 dagars betaltid om du är bosatt i Sverige. Avgiften är 15kr. Fakturan skall betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Skulle betalningen vara försenad skickas en påminnelse till dig och påminnelseavgift tas ut för detta. Påminnelseavgiften är f.n. 60 kr samt dröjsmålsräntan 24%. Vid ytterligare försening tillkommer en inkassoavgift. Du kan även välja att delbetala i din egen takt (dock minimum 10%) genom ett så kallat kundkonto. För mer information kring detta, se informationen på din faktura! 

Vi godkänner betalning via betal- och kreditkort och mot faktura. Vi bjuder alltid på frakten oavsett vilket belopp man handlar för!

Köp mot faktura gör vi i samarbete med Fortus International Finance AB som då ansvarar för sedvanlig kreditbedömning samt betalningsmottagning. Fakturan skickas alltid separat! Vid betalsätt Faktura måste personnummer anges i din personliga kundprofil och leverans sker endast till folkbokförd adress. Betalningsvillkor Faktura är 14 dagar netto. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning med kännedomskopia sker.

Fullständiga köpvillkor enligt SECCI finner du här.

Konsumentköplagen

Vi följer Svenska konsumentköplagen i samtliga punkter. För att läsa hela konsumentköplagen länka dig vidare HÄR.