Hem » SMYCKEN ONLINE - NYHETER

SMYCKEN ONLINE - NYHETER

Originalask ingår alltid

Från och med nu så skickar vi alltid med Pandoras originalaskar även om du handlar för en lägre summa. Du väljer själv antal askar i kassan. Vill du att vi slår in dina smycken så ange presentinslagning som orderkommentar så hjälper vi även till med det. 

Byten och returer

Vi har öppet köp i två veckor från köpedatum. Önskar du göra en retur så går det bra inom denna tidsram. Du kan antingen få din personliga returetikett via mail eller som brev. Väljer du att få etiketten via mail så skriver du bara ut den och tejpar fast den på din retur. Frakten är förbetald utav oss. Sedan lämnar du in din retur hos närmsta postombud och sparar kvittot. Kontakta vår kundtjänst för att beställa en personlig returetikett. Vi behöver veta ditt namn, ditt ordernummer samt värde på din retur. Ange även om du vill ha din returetikett per mail eller per brev.

När vi har mottagit din retur så krediterar vi din faktura. Har du valt att betala med kort så gör vi en återbetalning av beloppet till ditt konto. Vi återkopplar även till dig via mail så du vet att allt är i sin ordning. 

Skicka med ett hälsningskort!

När du handlar smycken hos oss så bjuder vi gärna på ett handskrivet litet hälsningskort. Ange din hälsning som orderkommentar. 

Bytesrätt i hela åtta veckor!

Hos oss har du bytesrätt till andra smycken i hela åtta veckor. Passa därför på att handla presenter i god tid inför både högtider och födelsedagar. Vill du göra ett byte så kontakta vår kundtjänst för att få en personlig returetikett med förbetald frakt.