Hem » Kundservice - Pandorashop

Kundservice - Pandorashop

Öppettider

Vi har stängt mellan jul och nyår och är tillbaka igen 2/1 2018

Vår kundtjänst har öppet vardagar mellan 09.00 och 17.00 för att hjälpa just dig! Du når oss både via telefon och mail!

Tel: 033-410642    Mail: order@smyckenpanatet.com

Fakturafrågor

Har du frågor om din faktura eller behöver du en fakturakopia så vänligen kontakta Fortus Finans via mail eller telefon.

Tel: 031-7192200  Mail: info@fortusfinance.com

 

Order via mail eller telefon

Vill du lägga en order via mail eller telefon så går det bra om du kan tänka dig att betala mot faktura. Detta då vi för din trygghets skull ej tar emot kortnummer via telefon. 

Byten och returer

Vi har öppet köp i två veckor från köpedatum. Önskar du göra en retur så går det bra inom denna tidsram. Du kan antingen få din returetikett via mail eller som brev. Väljer du att få etiketten via mail så skriver du bara ut den och tejpar fast den på din retur. Frakten är förbetald utav oss. Du lämnar in din retur hos närmsta postombud och sparar ditt kvitto. Kontakta vår kundtjänst för att beställa en personlig returetikett. Vi behöver veta ditt namn, ditt ordernummer och värdet på din retur för att du skall få rätt etikett.

När vi har mottagit din retur så krediterar/delkrediterar vi din faktura. Har du valt att betala med kort så gör vi en återbetalning av beloppet till ditt konto. Vi återkopplar även till dig via mail så du vet att allt är i sin ordning. Vill du göra ett byte och inte en retur så beställer du en returetikett på samma sätt som om det gällde en retur. 

Kontaktuppgifter

SMYCKEN PÅ NÄTET AB 
Box 18
501 13 Borås
Tel: 033-410642 eller 0735-118519
e-post: order@smyckenpanatet.com

Smycken på nätet AB har organisationsnummer: 556534-3554 och driver även Sveriges största webbutik för Thomas Sabo smycken, The Charms Shop och varumärket HAND of Sweden.

Vi som jobbar på Smycken på nätet

Malin  Tomas  Håkan  Charlotte