Hem » Berlocker » Pandora Berlocker

Pandora Berlocker

Här hittar du vårt sortiment av Pandoras klassiska berlocker, samtliga finns i lager för omgående leverans. Ask och presentinslagning ingår alltid när du beställer Pandora berlocker från oss. Om du letar efter berlocker från Pandoras lite nättare Essence kollekton så hittar du dessa under Essence i huvudmenyn. 

Med Pandoras berlocker kan du designa ditt eget armband som speglar din smak och personlighet. Du kan t.ex. välja att bygga upp ditt armband av berlocker i dina favoritfärger, eller som symboliserar personer, saker och händelser som du vill komma ihåg och bära med dig. Ett Pandora armband behöver inte vara fullt utan är snyggt redan med några enstaka berlocker, så det går bra att fylla på sitt armband allt eftersom under många år.

Om man bara har enstaka berlocker på armbandet så rör de sig rätt mycket och därför kan det vara bra att börja med minst ett par klämstopp (clip). Klämstopp är öppningsbara berlocker som sitter tajt mot armbandet och hindrar övriga berlocker att röra sig lika mycket. Det kan också vara bra att relativ tidigt skaffa en säkerhetskedja som både minskar risken att man tappar armbandet och att berlockerna glider av armbandet ifall låset av någon anledning skulle öppnas.

Pandoras berlocker finns i silver, 14K guld och Pandora Rose.